Wanneer er wordt gewerkt met halsbandnummers worden op het moment van een verkoop invoeren de dieren teruggenummerd naar hun 4 cijferige I&R nummer.

Het is mogelijk om in te stellen dat dieren hun halsbandnummer blijven behouden na verkoop in AgroVision Cows.

Hiervoor kunt u onderstaande stappen volgen:

1. Ga in AgroVision Cows met uw muis op uw naam staan. Klik op Instellingen Dierregistratie.

Afbeelding met tekst, elektronica, schermopname, Lettertype
Automatisch gegenereerde beschrijving

2. Ga naar Basis instellingen

JA: het nummer wijzigt bij het invoeren van een verkoop naar het 4 cijferige I&R nummer

NEE: het nummer wijzigt niet. Het dier blijft op basis van het halsbandnummer bekend.