Om naderhand een prijs in te voeren bij een verkocht dier kunt u het volgende doen.

1. Ga naar Invoerhistorie
  2. Klik op Alle dieren. Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, Elektrisch blauw

Automatisch gegenereerde beschrijving

3. Zoek het dier op via het Diernummer of Naam / Levensnummer.

4. Het dier komt nu naar voren. Klik op de Verkoop regel

5. Vul de prijs in bij de regel Prijs

Positieve prijs: opbrengsten

Negatieve prijs: kosten, vul een – voor het bedrag in.

6. Klik op Wijzigingen opslaan

De prijzen worden ook zichtbaar op het rapport Verkocht laatste jaar bij Dieranalyse – Veevervanging.

Tip: wilt u van meerdere dieren de prijs invoeren? Bij stap 3 volgt u dan deze handelingen om vervolgens verder te gaan bij Stap 4.

Klik dan op de filterknop rechts bovenin. . Vervolgens selecteer de gebeurtenis of [Verkoop]. Afbeelding met tekst, schermopname, nummer, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

Alle dieren met een verkoopdatum komen nu naar voren.