Onder het kopje Melkproductie staat ook een subkopje Melkcontrole met als tweede rapport 02. MPR dieroverzicht.

Dit is een MPR overzicht waarbij van elk dier individuele resultaten te zien zijn.

Tip! Om makkelijk dieren te kunnen uitfilteren / inzien naar uw wens, klik op de kolomnaam.

Wilt u bijvoorbeeld alle dieren met een hoog celgetal in beeld? Klik op de kolomnaam Celgetal. Er zal dan een filtering komen waarbij dieren gesorteerd staan van laag naar hoog.

Het is mogelijk om dit overzicht per MPR datum op te vragen:

Voor meer informatie over o.a. printen en/of exporteren naar Excel klik hier.