Optie 1: via het invulveld in 'gebeurtenis' Daginvoer registratiescherm

1. Klik op het loepje achter de regel Opmerking

2. Klik op + Opmerking toevoegen

3. Vul een Omschrijving en Afkorting in.

4. Klik op Toevoegen en selecteren

De toegevoegde opmerking is nu ook te kiezen in de lijst met bestaande opmerkingen.

Optie 2: via Instellingen Dierregistratie

1. Ga in CowVision met uw muis op uw naam staan. Klik op Instellingen Dierregistratie

Afbeelding met tekst, elektronica, schermopname, Lettertype
Automatisch gegenereerde beschrijving

2. Klik op het onderwerp waarvoor u een opmerking wilt toevoegen (Tocht, Inseminatie, Drachtcontrole, Ziektebehandelingen).

3. Klik op het Tabblad Opmerkingen

In de invulvelden van de bovenste regel heeft u de mogelijkheid een Afkorting en Omschrijving in de vullen. Vervolgens kunt u op het + icoon klikken achter de regel en wordt de opmerking toegevoegd.

De opmerking is nu toegevoegd en zal zichtbaar worden bij het invulveld Opmerking bij het registreren van een 'gebeurtenis'.