Met de Instellingen Webservices InfoRund wordt de instelling gedaan om I&R meldingen te kunnen versturen.

Hiervoor heeft u de volgende gegevens nodig:

• Gebruikersnaam Veemanager (CRD + uw UBN)
  • Wachtwoord Veemanager

Weet u deze gegevens niet, dan kunt u dit altijd opvragen via CRV of via CRV Veemanager

1. Ga in CowVision met uw muis op uw naam staan. Klik op Instellingen Dierregistratie.

Afbeelding met tekst, elektronica, schermopname, Lettertype Automatisch gegenereerde beschrijving

2. Ga naar 06. Uitwisseling Registratie Dieren

3. Klik op het tabblad Webservices Veehouderij

4. Vul de correcte inloggegevens in.

5. Zet de uitwisseling I&R actief op JA. Wanneer u ook van andere uitwisselingen gebruik wilt maken, stel die ook in als actief of niet.

6. Klik op Inloggen testen.

Wanneer rechtsonderin bovenstaande melding komt, zijn de inloggegevens niet correct.

Wanneer rechtsonderin bovenstaande melding komt zijn de inloggegevens correct en kunt u een VKI melding doen.