1. Vink de betreffende dieren aan in het lijstje en klik op Start invoer. Wanneer het meer dieren betreft dan alleen de attentiedieren, klik op Alle dieren.

2. Vul het ziekten registratie scherm in. Klik hier voor meer informatie.

3. Klik onderin op Overnemen alle dieren.

Alle zojuist geselecteerde dieren krijgen dan dezelfde ziektenregistratie mee.

4. U komt nu in het samenvattingsscherm. Controleer hier of alles goed is en klik vervolgens op Opslaan.