1. Ga naar Invoerhistorie in CowVision

2. Klik op Alle dieren

3. Zoek het betreffende dier. Klik hier voor meer informatie over zoeken met de filterknop.

4.    Selecteer de betreffende regel die aangepast moet worden

5.    Klik linksonderin op de knop Verwijderen

6. Vul bij het moederdier opnieuw de afkalving in. Let op! Dit dient als afkalfdatum, de datum te zijn die oorspronkelijk bij CowVision was ingegeven en bij I&R bekend is.

- Het 1e kalf is waarschijnlijk al gemeld; bij dit kalf mag het schuifje doorsturen naar I&R op NEE indien dit kalf bij I&R bekend is.

- Het 2e kalf kan worden toegevoegd met de knip + Kalf toevoegen.

7. Wanneer dit is ingevoerd kunt u kiezen voor Opslaan en verzenden. Het 2e kalf wordt er dan bij I&R op die kalfdatum bij gemeld bij de moeder.