In CowVision zijn op diverse plekken mogelijkheden om een relatie te selecteren. Bij een VKI melding sturen is het verplicht om een dierenarts 'relatie' te selecteren. Ook is het mogelijk bij een afvoer of aanvoer van een dier een relatie toe te voegen waar het dier naartoe gaat of vandaan komt. Bij menuopties als Inseminatie, Drachtcontrole en Ziekten is het ook mogelijk om een uitvoerder te kiezen.

Uitvoerer / relatie in registratiescherm

1. Om een uitvoerder/ relatie toe te voegen zou dat kunnen in het betreffende registratiescherm door te klikken op het loepje achter de relatie type regel.

2. Klik op + Relatie toevoegen links onderin

3. Vul de gevraagde gegevens in en klik op [Toevoegen en selecteren].

Dierenarts toevoegen

Om een Dierenarts toe te voegen in CowVision kunt u de volgende stappen uitvoeren;

1. Ga naar [Instellingen registratie] door rechts bovenin op uw naam te gaan staan

2. Klik rechts bovenin op [+Nieuw]

3. Vul de relatie gegevens in en klik onderin op [Opslaan].